Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде да си взема дебитомер?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• От къде да си взема дебитомер?

здравейте,може ли да ми дадете линк с дебитомери да разгледам на кви цени са на бош ?

http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-145-1...65987372791500
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
      Този линк , който си дал не е за дебитомери на Bosch. Точно този търговец съм го питал за произхода на сензорите и писа че са от завод в Япония... аз не му повярвах.

Ето линк за за bosch-ове http://www.italiaricambi.it/en/department/40/Bosch.html
      ...

Comment

значи тоя първия линк нещо...ако са някои ментаци като тия хоффер няма смисал,а боша много пари 200 лв ебало си е майката

Comment

Първоначално публикувано от viksans Покажи съобщение
          значи тоя първия линк нещо...ако са някои ментаци като тия хоффер няма смисал,а боша много пари 200 лв ебало си е майката
          Не се оплаквай, късметлия си. Моя дебитомер е 420лв, а е за по-стария мотор от твоя.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Дай писмени доказателства че Хофер са ментаци!
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Трябва да черпиш че твоя е 200 лв само - има дебитомери за над 1000лв ...
              Пример :на iphone-a производствената цена излиза около 200$ , както и на повечето смартфони ... разликата с цената , която виждаш в магазина я прибират много хора по веригата.
              Та сензорите за дебитомерите са с производствена цена към 15-20 долара, другото е за да са богати хората от бош.
              И да пише made in Germany - елементите се правят в китай или южна корея и само се сглобяват на територията на ЕС за да няма мита.
              ...

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Дай писмени доказателства че Хофер са ментаци!
                бате,ония ден купих един 80 лв с намалението и компютъра не го разчете,на майстора му се е случвало 2-3 пъти с хоффер....па незнам доказателства ли искаш?!

Comment

Шест месеца карам с Хофер купен за 90 и няколко лева от "мкомплект33" и нямам оплаквания.

Comment

и аз съм с hoffer вече 30 000 км. никакви проблеми.
                    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

бате,ония ден купих един 80 лв с намалението и компютъра не го разчете,на майстора му се е случвало 2-3 пъти с хоффер....па незнам доказателства ли искаш?!
                      Мен ми е интересно дали майстора ти е откачил минуса на акумулатора за 30минути или не ?
                      ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                        Мен ми е интересно дали майстора ти е откачил минуса на акумулатора за 30минути или не ?
                        защо трябва да се откача ? той работи с лаптопа свързал го е с компютъра с свалянето на дебитомер и слагането на новия хоффер показва вътре на таблото инжекцията светка в червено! той я изчисти от лаптопа ,но почва да играят уборотите от 600 до 2000 и почти не се задавя
                        Last edited by tonov; d.m.y г., 23:30.

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                          Майстора му съм аз и разполагам с необходимата техника да нулирам адптациите и без да откачвам/закачвам каквото и да е. Сменил съм някой и друг дебитомер, така че няма нужда от лекции.
                          ЕКУ-то въобще не го "вижда" конкретния Хофер.
                          Има и такива, които работят - не споря.
                          Колко правилно - няма смисъл да спорим.
                          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                          Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Няма да се спори.Моите и двата работят почти две години.
                            Иначе с Бош всичко е наред нали?Там дефектни няма???
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Иначе с Бош всичко е наред нали?Там дефектни няма???
                              Ами да. Поне не ми се е случвало като го монтирам да не тръгне.
                              Понеже усещам иронията в поста ти, бих те помолил да потвърдиш перфектната работа на Хофер в твоите коли
                              с логове от някаква диагностична програма.
                              Благодаря.

П.П. To и на моето пунто си "работи" оригиналния Бош на 180000км., ама до толкова, че да не записва грешки...
                              Last edited by Ilko Ivanov; d.m.y г., 23:00.
                              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Working...
                              X